«Еконія» - «Лідер галузі - 2012»

«Еконія»  - «Лідер галузі - 2012»
За офіційними даними державної статистики у 2012 році компанія «Еконія» посіла 11 місце серед 15 підприємств-лідерів в Україні, очоливши п’ятірку підприємств, що отримали бронзу рейтингу.

Рейтингування відбувалося на основі наукової статистичної методології зваженого ранжування серед великих підприємств, які займаються виробництвом  мінеральних вод та інших безалкогольних напоїв.

Перемогу компанія отримала за сумою місць номінацій фінансово-господарської діяльності: «Прибутковість та ліквідність», «Масштаби виробництва та платоспроможності», «Соціальні показники», «Ефективність використання ресурсів», «Інвестиційна привабливість».

Згідно рейтингу, ТОВ ПІІ «Еконія» отримала національний сертифікат «Лідер галузі 2012», а президент компанії Ірина Варагаш нагороджена орденом "За заслуги перед Вітчизною".

Цим почесним званням "Еконія" ще раз підтвердила свою економічну та фінансову стабільність, довела, що своєю діяльністю активно наближає вітчизняну економіку до світових стандартів, сприяє формуванню позитивного іміджу України в діловому світі, посилює авторитет та визнання представників національної економіки.