Еконія стала учасником головного інвестиційного форуму Черкащини

26 вересня у м. Черкасах на території спортивного комплексу «Селена» пройшов щорічний міжнародний інвестиційний Форум «Черкащина інвестиційна», у якому традиційно беруть участь провідні підприємства Черкаської області.

Компанія «Еконія» - постійний учасник цього заходу. Під час форуму керівництво компанії взяло участь у конференціях та круглих столах, а дізнатися про саму компанію та побачити її продукцію можна було на виставці економічного потенціалу області. Стендом компанії зацікавилися підприємці та дипломати з України та країн СНД, а вода компанії прийшлась до смаку усім учасникам інвестиційного форуму.

Компанія «Еконія» є прикладом успішного інвестиційного проекту, реалізованого на теренах Черкащини. Вона стабільно зростає та розвивається. Сьогодні «Еконія» є одним з найбільших виробників питної води в Україні і посідає 9 місце серед 187 виробників бутильованої води (згідно офіційних даних Національного бізнес-рейтингу, 2012 та інших рейтингів), а бренд «Малятко» залишається абсолютним та беззаперечним лідером ринку дитячої води в Україні.

Сьогодні підприємство «Еконія» є візитною карткою Черкаської області та м. Золотоноші, а його ефективний симбіоз високотехнологічного обладнання, повної автоматизації процесу і сучасних інновацій дозволяє випускати продукцію світової якості.