26.04.2012

Команда «Еконії» підкорює Карпатські вершини

Для більшості мешканців Києва, 17 та 18 лютого були звичайними днями. Для кого робочими, для кого вихідними. А ось співробітники компанії «Еконія» ці два дні провели у шаленому ритмі в мальовничому містечку Яремче та Буковелі. Разом з ними надзвичайно чисте повітря та чарівну енергетику Карпат розділяли найважливіші та найпочесніші партнери - дистриб’ютори компанії, які приїхали зі всієї України та люб’язно погодились провести разом з колективом компанії «Еконія» свій вільний час. Захід такого масштабу перевершив усі сподівання та очікування, як тих хто безпосередньо приймав у ньому участь, так і тих, хто за цим всім спостерігав дистанційно.

Все почалось з того, що всі дистриб’ютори отримали оригінальні запрошення прийняти участь у конференції, що були виконані в гуцульському стилі. У перший день у всіх була чудова можливість прогулятись містом Яремче та насолодитись краєвидами безкрайнього неба та ідеально чистим повітрям Карпат. Ті ж, хто не звик до пішохідних екскурсій мали можливість провести цей час у готелі насолоджуючись не менш приємними SPA процедурами. Після поживного та корисного обіду розпочалась конференція, яка була присвячена планам розвитку компанії «Еконія». Виступаючими були Президент компанії «Еконія» Варагаш І.Ю., співзасновник компанії «Еконія» Денисенко О.О, директор відділу маркетингу Шпак А.В., директор відділу продажів Малацковський К.Н.

Компанія «Еконія» продемонструвала свою високу повагу до партнерів презентувавши кожному з них іменні подарунки (спеціально створена для кожного гостя пляшечка води «Малятко»).

Приємна несподіванка очікувала на співробітників компанії, які були нагороджені високими відзнаками за результативність та відданість «Еконії». Не залишилися без уваги й шановні партнери. Високими корпоративними нагородами та почесними дипломами було відзначено ТОВ «Європродукт», який отримав нагороду за вагомий внесок у розвиток дистриб’юції  по ТМ «Малятко» та ТМ «Аквуля» на території України у 2011 році, ТОВ «ЛІСА», ТОВ ТД«Вілар», ТОВ «Мегамаркет». Після урочистої церемонії нагородження у всіх присутніх була можливість отримати естетичне задоволення від виняткового виступу талановитих діточок – колективу «Петрус». Важко не згадати про незабутній банкет у гуцульському стилі, де після насиченого подіями дня кожен міг розслабитись як забажає. Для банкету був передбачений дрес-код. Про тих хто з якихось причин не зміг його дотриматись подбала компанія «Еконія», забезпечивши кожного з гостей гуцульською атрибутикою. Першим неформальним привітанням від компанії «Еконія» на банкеті був виступ гурту «Бабограй». «Баби» надзвичайно тонко виділили кожного дистриб’ютора , відкрили деякі особисті риси компанії завдяки чому дистриб’ютори багато чого несподіваного дізнались про компанію «Еконія» та про самих себе.

Дуже позитивно всі присутні сприйняли виступ харківського гурту «Село і люди», який запалив публіку енергійним фольк-роком. Під час гуляння всі тісно спілкувалися, що позитивно позначилось на майбутньому розвитку компанії. На завершення усі присутні мали можливість почастуватися надзвичайно красивим символічним тортом, який був виготовлений у вигляді водоспаду з логотипом компанії «Еконія». Дещо пізніше, розпалили ватру на сосні, яка сягала 25 метрів. А баранчик запечений на вертелі з апетитним гуцульським баношем доповнив атмосферу позитивними емоціями ще більше. Шалено-позитивна енергетика першого дня плавно перенеслась і на другий.

18 лютого весь колектив провів у Буковелі. З погодою просто пощастило! Хоч велетенських снігових кучугур побачити не вдалось, та на лижах покатались на славу! Тим хто не зовсім впевнено себе почував на горі, компанія «Еконія» надала інструкторів і багато хто до кінця дня вже віртуозно спускався Карпатськими схилами на лижах. Звичайно, не залишились без уваги й ті хто не бажав кататись на лижах. З ними весело проводила час особисто президент компанії «Еконія» Варагаш І.Ю. та веселі ведучі «Хлопці по виклику», які не давали нікому сумувати. Всі вони разом танцювали гуцульські танці «Аркан» та «Голубка», співали та приймали участь у конкурсах. А ще вони мали можливість покататись на конях та справжніх гуцульських фірах. Ввечері проходило частування у ресторані «Кайзер». Всі присутні могли скуштувати справжньої гуцульської кухні. А тим часом їх розважали Троїсті музики, та дядько Кумлик, який віртуозно грав на 23-ох музичних інструментах одночасно!