«Малятко » бореться за звання кращої води в конкурсі «Хіт-малюк, 2013»

Восьмий рік поспіль журнал «Твій Малюк» проводить тестування найбільш якісних і популярних дитячих товарів «Хіт. Краще для малюка» з метою допомогти батькам познайомитися з асортиментом товарів для малюків, зорієнтуватися в їх перевагах і вибрати для свого малюка кращу продукцію.

Бренд «Малятко» цього року також бере участь у конкурсі. Адже мами і тата вже багато років поспіль обирають «Малятко» за якість, безпеку і турботу про їх малюків, а бренд традиційно отримує перше місце в номінації «Краща дитяча вода».

Члени журі , до складу якого входять зіркові сім'ї, читачі журналу «Твій Малюк» і лікарі, отримали продукцію для тестування, серед яких продукти харчування, засоби гігієни, косметика, іграшки та інша продукція. Разом з продукцією кожен член журі отримав анкету для оцінювання тестованих товарів за різними характеристиками.

За словами організаторів акції, у цьому році в конкурсі беруть участь 29 компаній, 72 торгових марок, 244 найменувань продукції для дітей в 50 номінаціях.