Вода "Малятко" пройшла тест-драйв у конкурсі "Хіт - 2012"

Днями завершився тест-драйв продукції від компаній-учасників акції «ХІТ-2012. Краще для малюка», яку сьомий рік поспіль проводить журнал «Твій Малюк» з метою допомогти батькам познайомитися з асортиментом товарів для дітей, зорієнтуватися в їх перевагах і вибрати для свого маля краще.

На суд членів журі були виставлені коляски, автокрісла, стільчики від провідних виробників дитячих товарів, а також продукція дитячого харчування.

Дитяча вода "Малятко" не залишилася осторонь, а з радістю прийняла участь в конкурсі. Судді тут - найвимогливіші наші клієнти - малюки. Дітлахи дуже відповідально і з великим інтересом підійшли до поставлених завдань - протестувати продукцію. Всі вони із задоволенням запивали смачні кашки і солодощі дитячою водою "Малятко".

Варто відзначити, що "Малятко" у цій акції - не новачок. Вона вже отримувала нагороду в номінації "Краща дитяча вода" у 2006, 2008  і 2011 році.

Який товар припав найбільше до душі членам журі і хто стане переможцем у кожній з номінацій, ми дізнаємося в лютому 2013 року. А поки компанія "Еконія" і бренд "Малятко" всім колективом сподіваються на перемогу і бажають українським малюкам здоров'я і гарного настрою.