Зустріч Асоціації виробників мінеральних та питних вод

Зустріч Асоціації виробників мінеральних та питних вод 19 вересня пройшла зустріч Асоціації виробників мінеральних та питних вод. ТОВ ПІІ «Еконія» як компанія виробник питної бутильованої води «Йодо» і «Чистий ключ», спеціальних дитячих вод «Малятко» і «Аквуля» взяла участь в заході. На зустрічі розглядали ряд актуальних питань: 1. Законодавчі новації Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я і благополуччя тварин» 2. Механізм перевірки підприємств галузі 3. Взаємодія Асоціації та Держпродспожив служби 4. Гігієнічні вимоги до природної мінеральній води (які на даний момент так і не затверджені) 5. Прийнятий Росією, Білоруссю і Казахстаном регламент по бутильованих водах, який був затверджений цими країнами, але так і не вступив в силу. Всі питання, які були підняті, стосуються в першу чергу якості і безпеки бутильованої води. Компанія ТОВ ПІІ «Еконія» підтримує необхідність контролю якості та безпеки бутильованої води в Україні і готова співпрацювати на всіх рівнях по всім вище перерахованим питаням. Якісна вода - основа здоров'я кожного з нас, а це найвища цінність.