Еконія надала 4 тис тон води лікарням м. Києва та Одеси

Еконія надала 4 тис тон води лікарням м. Києва та Одеси   Сьогодні -  час випробовування країни, бізнесу, кожного з нас. А ще – це час об’єднуватися.
Наша  компанія Еконія пишається бути причетними до соціально-відповідального бізнесу та бізнес-спільнот, які об’єднують зусилля для підтримки медичної спільноти у боротьбі проти пандемії COVID.
За останній тиждень наша компанія приєдналася до проектів наших давніх бізнес-партнерів CEO club, включилася в роботу Антикризового штабу Одеської області  під керівництвом Андрія Ставніцера, також допомагаємо окремим лікарням м. Києва.
Вже на цьому тижні у інфекційні лікарні м. Одеси та м. Києва було відправлено понад 4 тони води ТМ Малятко, Чистий ключ, DIVO VODA, ЙОDO для лікарів та медичного персоналу. Ми розуміємо, що саме ці люди сьогодні потребують найбільше нашої допомоги, адже вони перші приймають удар на себе та цілодобово акумулюють усі зусилля, щоб зупинити розповсюдження хвороби.
Наразі ми готуємо нові поставки нашої продукції, щоб медики могли виконувати свою роботу і забезпечити безпеку собі і нам з вами.
Не забувайте і ви про важливість посиленого водного режиму в цей час.

Бережіть себе та своїх близьких.