Icon Close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Icon Close
header-image
11.03.2021

Бренди компанії стануть спонсорами «Superwoman. Бизнес-форум» у Дніпрі

Бренди питної води ЙОDO та DIVO VODA стануть водними спонсорами конференції для жінок Superwoman, що пройде у Дніпрі 13 березня і буде присвячена темі бізнеса.
«Наша компанія Еконія та бренди є постійними спонсорами усіх конференцій SUPERWOMAN. Заходи проходять по всій території країни. Цього разу ми із задоволення відправляємось разом із нашими партнерами до Дніпра», – зазначила директор з маркетингу компанії Еконія Світлана Дейнеко.

За її словами, «SUPERWOMAN Forum – це унікальний бізнес форум, де успішні жінки діляться досвідом підприємництва, створення бізнесу, професійного і особистого росту.

«На одному майданчику ви можете зустріти сотні талановитих бізнес леді та ТОП менеджерок країни. Тут можна почути десятки надихаючих кейсів побудови реального бізнесу з перших вуст, поговорити відверто про успіхи і невдачі. Я знаю, що буде багато зіркових прізвищ – Олена Шуляк, Марина Машковська, Оксана Діптан, Анжела Запорожець і багато інших. День буде дуже насичений. Все це вимагатиме багато зусиль та зосередженості як від організаторів, спікерів, так і кожної з учасниць. Звичайно, усі вони мають подбати про водний режим протягом усього дня конференції. І у цьому їм допоможуть наші бренди DIVO VODA і ЙОDO», – підкреслила спеціаліст.